Και νάχεις στο κεφάλι σου τον Μάνο τον Σπυριδάκη να σε πιέζει … “άντε γράψε κάτι, και πούντο, και τόστειλες  ;” και εσύ, ως πρώτο κείμενο στο νέο σάϊτ του σταθμού, να μην ξέρεις τί να γράψεις.

Να γνωριστούμε λέτε ;

Στα Χανιά στο Κούμ Καπί γεννήθηκα, την 1/12/1960. Τοξότης με ωροσκόπο Κριό και τη Σελήνη στην αλλαγή Ταύρου προς Δίδυμο , κοινώς … ζωδιακός αχταρμάς μέσα μου. Τελείωσα το Β΄ Εξατάξιο Γυμνάσιο Χανίων (Ελευθ. Βενιζέλου και Κοραή γωνία).

Βασικά, οικονομολόγος είμαι , με master στη Στατιστική. Εξ ού και η αριθμολαγνεία και η στατιστικολογία στις εκπομπές μου. Για 29,5 σχεδόν χρόνια ήμουν και προσωπάρχης στη Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων. Τα δισκογραφικά, ραδιοφωνικά, “ντητζεϊδικά” (ωχ Παναγία μου, πάει η Ελληνική Γλώσσα) προέκυψαν από χόμπι.

Είχα πεί ότι θα τα παρατούσα τα ραδιοφωνικά , αλλά ας όψεται ο Γκουστόζας που … με γαργαλούσε (πώς γαργαλάνε τον Τσίπρα να πάει σε εκλογές ;  ε , κάτι ανάλογο!!!) να ξαναμπώ στη σβούρα.

Δεν έχω facebook , Instagram κλπ. Πολύ παλιά είχα μια σελίδα στο facebook, αλλά εδώ και κάτι … αιώνες δεν τη χρησιμοποιώ. Και δεν θυμάμαι τους κωδικούς να μπώ να την καταργήσω .

Υποστηρίζω : Α.Ο Χανιά, Παναθηναϊκό, Ρεάλ, Ίντερ, Άρσεναλ, Γκλάντμπαχ, Μπόκα Τζούνιορς και από Εθνικές ομάδες Εθνική Ελλάδος , Γερμανία (τόόόότε, παλιάάάά, δεκαετία ’70, με Ζεπ Μάγιερ, Φραντς Μπεκενμπάουερ, Γκέρντ Μύλλερ, Πάουλ Μπράϊτνερ κλπ) και Αργεντινή.

Όπως βλέπετε, τίποτα (ή σχεδόν τίποτα) δεν κρύβω. Ξεκάθαρες κουβέντες. Εξ άλλου, από ποιόν να κρυφτούμε, από τον εαυτό μας ή από τον κόσμο που μας ξέρει ; Άσε που και λόγω … “ευτραφούς κορμοστασιάς” είναι λιγουλάκι δύσκολο να κρυφτώ !!!

Αυτά για αρχή, εις το επαναγράφειν και επανακούειν .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here