Γράφει ο Σήφης Παρασκευάς

Ένας όμορφος , γοητευτικός 40άρης με την πιο περιποιημένη φαβορίτα μετά Del Pierro εποχή. Ο σκηνοθέτης αποφάσισε ότι τον ρόλο του πρωταγωνιστή θα τον δώσει σε έναν τύπο που έχει συγκινήσει αρκετές φορές το τηλεοπτικό κοινό της Nova και της Cosmote Tv μέσα απ τις ερμηνείες του στο μάταιο αυτό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον όχι και τόσο ταλαντούχο ηθοποιό Γιώργο Κομίνη και αυτό γιατί ο ρόλος που μπορεί να υποδυθεί μόνο είναι αυτός του χειρουργού γιατρού και τίποτα άλλο. Μας θυμίζει κάτι από Απόστολο Γκλέτσο που πάντα οι ρόλοι του ήταν ο σκληρός καριόλης ή κάτι από Αλέξανδρο Παπακαλιάτη που η μόνη μάνα που δεν συνευρέθηκε είναι η δικιά μου, στις ταινίες πάντα.

Έτσι, λοιπόν, για την χθεσινή ερμηνεία στο Γεντί Κουλέ, ο μόνος που θα μπορούσε να κρίνει και να σχολιάσει τον πρωταγωνιστή μας δεν είναι άλλος απ’ τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά ο ήρωας μας χειρούργος του Grey’s Anatomy είχε να σώσει τη ζωή ενός κλινικά νεκρού με ένα χειρουργείο που θα διαρκούσε 96 ολόκληρα λεπτά.
Ο ίδιος είχε ετοιμαστεί τέλεια γι’ αυτή του την αποστολή όπου θα χάριζε τη ζωή σε έναν  “άνθρωπο” που είχε γύρω του 6000 συγγενείς να παρακαλούν και να προσεύχονται για τον ετοιμοθάνατο.

Στην αρχή της επέμβασης ο ασθενής μοιάζει να αντιδρά με το που χώνει πολύ νωρίς κ. Κομίνης το νυστέρι και με ένα πέναλτι που σίγουρα θα κάνει το γύρω του κόσμου σαν highlight ,σύμφωνα με τον παθολόγο που είναι δίπλα ο ετοιμοθάνατος μέχρι τότε ασθενής ξεπερνάει το κίνδυνο για τη ζωή του.

Στην συνέχεια, όμως, τα πράγματα πάλι μοιάζουν δύσκολα και αρχίζουν να χάνονται οι ελπίδες και αυτό διότι τα τραύματα είναι πολλαπλά και έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Όλο το επεισόδιο της συναρπαστικής αυτής σειράς Grey’s Anatomy εξελίσσεται κατά αυτό τον τρόπο με πολλές ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων.

Όμως, όπως κάθε σωστή κατάληξη μιας ταινίας η τηλεοπτικής σειράς που θέλει να είναι εντάξει απέναντι στον ήρωα της, έτσι και στην περίπτωση του Γεντί Κουλέ που απ’ το 70 και μετά μπορούσες να κοιμήσεις και μωρό απ’ την ησυχία που είχε (σιγά την έδρα)πήρε δράση ο κ. Κομίνης που θυμήθηκε ότι ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού και με look που θύμιζε περισσότερο σε Ζάχο Δόγγανο την ψωνάρα μετέτρεψε την αγαπημένη μας δραματική σειρά σε κωμωδία.

Και επειδή βαρέθηκα να γράφω για νούμερα σαν αυτόν, αυτά από μένα και αν θέλετε σχολιασμό για το παιχνίδι ή για τον κ. Κομίνη βάλτε καμιά μεσημεριανή εκπομπή ποτέ δεν ξέρετε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here