Ένα ακόμα ματς, στις επαγγελματικές κατηγορίες, ανάμεσα στα Χανιά και τον
Πλατανιά πέρασε και το αποτέλεσμα το άφησε διαφορετική γεύση στις δυο πλευρές με το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη να παίρνει μια δίκαιη νίκη με βάση και την εικόνα του αγώνα.
Εκτός όμως από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι υπήρχαν και άλλα πράγματα που αξίζουν σχολιασμό.
Αρχικά, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο καθώς έχω την εντύπωση ότι πλησιάσαμε τους 1500 καθώς και οι δυο σκεπαστές θύρες ήταν σχεδόν γεμάτες. Αυτό φυσικά
είχε να συμβεί χρόνια και αν αφήσουμε για λίγο τις δάφνες του παρελθόντος και κοιτάξουμε το σήμερα πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία καθώς υπήρχαν σημαντικά εμπόδια.
Η τηλεόραση για παράδειγμα καθώς αρκετοί σκέφτηκαν το κρύο και προτίμησαν τον καναπέ τους ή μια καφετέρια.
Επίσης,η ημέρα και η ώρα καθώς μιλάμε για μια εργάσιμη ημέρα (Παρασκευή) και σε ώρα (18:30) που ήταν ανοιχτά και τα εμπορικά καταστήματα με ότι αυτό
συνεπάγεται.
Έστω και έτσι όμως, ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο ομάδες τους αποζημίωσαν και με το παραπάνω. Τρία γκολ, μια αποβολή, πάθος
και φωνές (οι οποίες δεν ξέφυγαν από τις δυο πλευρές, μην ξεχνάμε σε γήπεδο πήγαμε όχι σε εκκλησία.)
Για το αγωνιστικό κομμάτι θα πω απλά ότι στην «σκακιέρα» των Περιβολίων ο Αλέκος Βοσνιάδης κέρδισε τη μάχη έχοντας όμως ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον
Γιάννη Τάτση και αυτό δεν είναι άλλο από το ρόστερ καθώς τα Χανιά έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι απουσίες που υπάρχουν πάντα τελικά να μην επηρεάζουν.
Από την άλλη στον Πλατανιά η αποψίλωση των προηγούμενων εβδομάδων δεν επιτρέπει ευελιξία στο Γιάννη Τάτση καθώς «αναγκάστηκε» να ξεκινήσει Κόρτσταμ και Σούλη οι οποίοι μόλις ήρθαν και αυτό διότι δεν υπήρχαν λύσεις. Μάλιστα και ο Στέλιος Ποζατσίδης δεν έπαιξε στην φυσική του θέση αλλά ως χαφ-εξτρεμ.
Επίσης στις εξέδρες των Περιβολίων έντονο ήταν και το στοιχείο του τοπικού πρωταθλήματος καθώς με αφορμή και των χορό της ΕΠΣΧ (κάτι που σημαίνει πως δεν έχει αγωνιστική) βρέθηκαν στο γήπεδο.
Το ίδιο συνέβη και με προπονητές καθώς είχαν έντονη παρουσία ενώ το «παρών» έδωσε και ο Κώστας Ανυφαντάκης ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Δράμας.
Τελευταίο άφησα κάτι που πέρασε στα ψιλά όμως για μένα προσωπικά είναι κάτι πολύ σημαντικό.
Στο δεύτερο μέρος υπήρξε ένα δυνατό μαρκάρισμα σε παίκτη των
Χανίων και μέρος του κόσμου πίσω από τον πάγκο του Πλατανιά έκανε ήχους που παραπέμπουν σε μαϊμούδες.
ΑΜΕΣΗ ήταν η αντίδραση τόσο των παικτών των Χανίων όσο και του μέλους της διοίκησης Λευτέρη Μπουζάκη οι οποίοι έσβησαν εν τη γενέσει της μια φωτιά που μόνο κακό θα έκανε στα Χανιά καθώς γνωρίζουμε όλοι πόσο ευαίσθητο είναι το θέμα και πόσες ενέργειες γίνονται για την εξάλειψη του.
Και κάτι ακόμα, ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που «στα χαρτιά» τουλάχιστον τα Χανιά ήταν το φαβορί μπαίνοντας στο γήπεδο έχοντας καλύτερη θέση από τον Πλατανιά στην βαθμολογία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here